2016. június 28., kedd

THONET RITKASÁG - Antik Kerti Garnitúra / No 1. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Minden kedves vásárlónk figyelmébe ajánljuk a piros betűs részt !!!
Kedves Vásárlóink !
Termékeinkhez  kizárólag készpénzfizetéssel , személyes átvétellel tudnak hozzájutni , mely óbudai régiségboltunkban történik hétköznaponta 10, 30- 17, 30-közötti időpontban ! Sajnálattal ez alól senkinek, semmilyen indokkal nem tudunk kivételt tenni !
Aukciónk tárgya a képeken látható
Antik, az 1900-as évek elejéről származó, elképesztően ritka THONET kerti garnitúra. A Thonet testvérek 1901-es katalógusa szerint az 1891-ben paicra dobott "Thonet 4" elnevezésú kerti szék , "eredeti csomószerű összeépítésével, mely elismert műszaki tökéletessége által sok százezer darabot forgalmazott" Szettünk tartalma 1 asztal , mérete: 78 x 55 cm., és 76 cm. magas /és 6 db. szék , méretük: teljes magasság: 84 cm. ülőlap: 42 x 36 cm. Minden darab jelzett THONET , de a székekekn ez már nem minden esetben látszik! 100 évesek, de elképesztően jó állapotúak, abszolút hasznáálhatóak . Thonet-ék az időjárás viszontagságai ellen védekezve nem a szokásos gőzölt bükk anyagot használták, hanem a rossz időnek jobban ellenálló teakfából készítették szépségünket!, ezért itt nem a szokásos hajlítások, hanem az összeillesztések , merevítések, és maga a teakfa adja elképesztő szépségét! Mivel az elmúlt közel 100 évben nem történt irreverzibilis beavatkozás sem asztalosok, sem az időjárás részéről, ezért el tudom képzelni, hogy egy csiszolás olajozás után, milyen ragyogó darabok lesznek újra !!.
A termékeket maximum 19-napig tároljuk, ezután az aukciót negatív minősítéssel zárjuk !   Minden esetben számlát, nyugtát adunk ! Megértésüket köszönjük ! Ha bármilyen gyanú merül fel , az aukció kimenetelének befolyásolására, abban az esetben fenn tartjuk a jogot magunknak hogy el álljunk az adásvételtől ! Fentartjuk to! vábbá az árváltoztatás jogát fix áras termékeinknél !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                Kéretik a fenti pirossal szedett részt is figyelmesen elolvasni  !

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-19 12:32 . THONET RITKASÁG - Antik Kerti Garnitúra / No 1. - Jelenlegi ára: 1 Ft