2016. december 28., szerda

Michael Flatley 2dvd + eredeti aláírás - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Michael Flatley 2 dvd + eredeti aláírás. A Celtic Tiger magyar premierjén írattuk alá a nejemmel. Mindegyik gyűjtői állapotban van. A képeken láthatod is. Csak a Gold és a Celtic Tiger van meg. A képen látható másik 2 dvd már elkelt.  Minden, amit eladásra kínálok saját használatra lett beszerezve, nem kereskedelmi célzattal. Minden, amit hirdetek, kizárólag egy példányban áll rendelkezésemre. Nem lesz belőle később sem. Kincseskamrám racionalizálása miatt eladó, nem azért mert bármi baja lenne, vagy selejtes. Csere kizárólag kp-re. Felfújható, léghűtéses, távvezérelhető mit tudom én mi köszönöm nem. Viszont ami fontos: komolytalan ajánlatot ne is írj, válasz nélkül törlöm.
Licitet nem törlök, előbb gondolkozz, kérdezz, és csak utána licitálj, ha minden feltételt, el tudsz fogadni.
Fizetési határidő: vásárlás időpontjától számított legkésőbb 3 munkanapon belül esedékes, amennyiben ez időn belül nem íródik jóvá az összeg a számlámon, úgy a vásárlást semmisnek tekintem, a termék pedig visszakerül a Vaterára. Amennyiben fizetési halasztással szeretnél élni, előre jelezd, még a licited megtétele előtt. Ha visszatérő partner vagy, biztos megegyezünk. Sajnos eléggé bizalmatlan lettem, a szórakozásból licitáló, majd később nem jelentkező eltűnő felhasználók miatt.  
Postázás: az utalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül. Kizárólag ajánlott postai feladás lehetséges, sima levélként történő postázást nem vállalok. UTÁNVÉT NINCS!!!! A postai feladóvevényeket a postázás időpontjától számított 1 hétig őrzöm meg, ezután reklamációt nem fogadok el. Nem viszem sehová, ha személyesen akarod, gyere TE el érte.
 Amennyiben nem írtam posta költséget, a mindenkori postai díjszabás az érvényes. Csomagolási díjat nem számolok fel. Semmi egyéb, rejtett, utólag felmerülő költség nincs. Kizárólag az aukción licitált ár, plusz a posta költség fizetendő.
 Kérlek, ne vásárolj valami olcsó terméket tőlem, csak azért, hogy hozzájuss az elérhetőségemhez, nem egyezkedem a Vaterán kívül.
Megértésedet köszönöm!
A termék kézhezvételét követően kérlek, értékeld az adásvételt, ez visszajelzés számomra, hogy a terméket rendben kézhez kaptad!
Köszönöm, hogy benéztél. Remélem megtetszett valami és licitálsz is.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-01-18 14:43 .