2018. február 26., hétfő

PHILIPS SONICARE AIRFLOSS FOGKÖZTISZTÍTÓ ELADÓ !!!!!CSOMAGOLÁSSÉRÜLT TERMÉK! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

PHILIPS SONICARE  AIRFLOSS HX8240 TÍPUSÚ FOGKÖZTISZTÍTÓ ELADÓ!!!
AUSZTRIAI NAGYKERESKEDÉS FELSZÁMOLÁSÁBÓL MEGMARADT MÁRKÁS TERMÉK CSOMAGOLÁSSÉRÜLTEN , TELJESEN ÁTVIZSGÁLVA, LETESZTELVE AZ EREDETI ÁR TÖREDÉKÉÉRT ELADÓ!                      
ÁRA: csak 7. 990. -FT
                                                                        
Termékadatok:
Egyszerűen növelheti a fogak közötti tisztítás hatékonyságát
A fogközök tisztítása nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából. Az AirFloss fogköztisztítóval egyszerűen megtisztíthatja a fogak közötti rések mélyét, ez elősegíti az egészségesebb szokások kialakítását. A nem rendszeres fogselyemhasználók 96%-a három hónap után is folytatta az AirFloss heti legalább négyszeri használatát.
Tisztítsa meg teljes szájüregét csupán 30 másodperc alatt
Az AirFloss-szal a teljes szájüreg megtisztítása csupán 30 másodpercet vesz igénybe. Csak nyomja meg a gombot egyszer egy fújásért, majd ezt ismételje meg a készülék mozgatása közben. Az új automatikus fújás funkció használatához csak tartsa lenyomva a gombot, és mozgassa az irányítófejet. A készülék másodpercenként automatikusan megismétli a fújást.
Egészségesebb fogíny mindössze két hét alatt
Klinikailag bizonyított, hogy a Sonicare AirFloss használatával mindössze két hét alatt egészségesebb lesz a fogíny.
Irányítsa a megfelelő helyre, nyomja meg, és már tisztíthat is!
Szájvízzel vagy vízzel is feltöltheti a nyélen lévő tartályt, majd célozzon és tisztítson - a friss leheletért. A tartály akár két használathoz is elegendő folyadékot tárol.
Segíti a fogszuvasodás megelőzését a fogközökben
A fogkefével elérhetetlen lepedék gyengéd eltávolításával a Sonicare AirFloss segít megelőzni a fogak közötti területen kialakuló fogszuvasodást.
Kényelmes, ergonomikus kialakítású nyél
A kényelmes, ergonomikus kialakításnak és a csúszásmentes nyélnek köszönhetően az AirFloss könnyen irányítható a szűk helyeken is.
Új ára: 24. 990. - FT /Media Markt/
KÉREM TISZTELETTEL ÖNÖKET, HOGY TEKINTSÉK MEG FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ TERMÉKKÍNÁLATOMAT, ÉS KÉRDEZZENEK NYUGODTAN, MIVEL AUSZTRIÁBAN DOLGOZOM, ÉS SOK TERMÉKET TUDOK HASONLÓAN KEDVEZŐ ÁRAKON HOZNI!: ): )
Bővebb információ az ISMERJ+ oldalamon!!!!!
KEDVES VÁSÁRLÓK!
AZ ÉRTÉKESÍTÉST MOST KEZDTEM ÚJRA EGY KÖZÖS, MAJDNEM 2000 ELADÁST 99%-OS MEGELÉGEDETTSÉGGEL FORGALMAZÓ FIÓKBÓL VALÓ KILÉPÉS UTÁN, ÉS BIZTOSÍTHATOM ÖNÖKET A FOLYAMATOS ÉS MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGŰ ÁRUK ELLÁTÁSÁRÓL!!!!! !!

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 23:09 .