2019. március 27., szerda

AL-KO Classic GTE 350 elektromos fűszegélynyíró - NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható AL-KO Classic GTE 350 elektromos fűszegélynyíró. Pár alkalommal lett csak használva, majd vettem egy benzinest, és ezt félretettem. A napokban készítettem a képeket, és ki is próbáltam. Tökéletesen működik, hibátlan a készülék! Abszolút újszerű, még a matricák is rajta vannak. Sajnos gépkönyvét nem találtam meg, így csak a készüléket veszi a vásárló (damíl még van benne). DPD-vel el tudom küldeni. Nincs minimálár! Csere nem érdekel, licitet nem törlök!
A termék tulajdonságai:
Gyártó AL-KO
Gyártói cikkszám 112928
Leírás elektromos fűszegélyvágó
- A kerti munkák megkönnyítésének leghatékonyabb módja a gépesítés. Egy Al-Ko GTE 350 Classic használatával sokkal könnyebbé és gyorsabbá válik a fű speciális ápolása. E készülék jól alkalmazható pázsiton, a kertben, a nehezen hozzáférhető helyeken (bokrok, fák alatt), függetlenül a gyep típusától és a tereptől.
Ez a szegélynyíró könnyű, s egy speciális heveder segítségével kényelmesen használható. A magassága a teleszkópos karral a kezelő magasságához állítható. Vágórendszere, dupla damil, melynek átmérője 1, 65 mm, mely könnyen vágja, mind a füvet, mind a gyomot. A vágás maximális szélessége 25 cm. A fűszegélynyíró könnyedén szétszerelhető viszonylag egyszerű a használata és kis helyen is könnyen tárolható.
- Előnyök:
Biztonságosan a szélekig
A növényvédő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.
Jellemzők:
Típus: automata
Soft-Grip markolat
állítható másodfogantyú
állítható teleszkópos szár
növényeket óvó keret
- Működési mód: hálózati hajtás
Damil után állítás: Tipp-automata
Fogantyú magasság állítás: igen
Vágódamil: Nylon dupladamil
Tulajdonságok
Teljesítmény 350 W
Vágási szélesség 25 cm
Szálmeghosszabbítási mód Tipp-Automatikus
Súly 2, 3 kg

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 18:08 .