2020. május 31., vasárnap

Ózongenerátor 20000 mg/h, légtisztító - Jelenlegi ára: 280 000 Ft

Alkalmazások:
Az új professzionális 20000-MD ózongenerátor ideális helyiségkarbantartáshoz és az épület felújításához. Ezzel a generátorral gyorsan és hatékonyan kiküszöbölheti a kellemetlen szagokat. Az ultraibolya fény és az ózontermelés kombinációja nemcsak tiszta ózonot biztosít, hanem jelentősen növeli a hatékonyságot.
erőteljes:
A magas és hatékony ózontermelésnek (akár 20 gramm / óra) a 20000-MD kiküszöböli még a legmakacsabb szaglású molekulákat vegyszerek vagy illatanyagok használata nélkül. A levegőben lévő szennyező anyagok (szagok) oxidatív lebontása mellett az eszközben keletkező ózon az álló szennyező anyagokat is megöl / fertőtleníti / fertőtleníti. Vírusok, baktériumok és penészgombák.
időzítő:
Az eszköz vezérléséhez többféle lehetőség van: akár kézi időzítő (akár 24 óra), akár 3 cserélhető program a sokk kezelésére, a kívánt alkalmazás a kijelzőnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen kiválasztható. A folyamatos működés természetesen szintén lehetséges! A kívánt eredmény eléréséhez szükséges eszköz futási ideje percben vagy órában nem adható komolyan, mert
minden alkalmazáshoz különböző paraméterek vonatkoznak, pl. A szennyezés típusa és mértéke.
karbantartás:
Az összes pótalkatrész és kopott alkatrész garantált szervizelése és szállítása EU-ban
biztonság:
A túl magas ózonkoncentráció káros az emberekre és az állatokra! Használat után a helyiséget / autót jól szellőztetni kell, és az ózon szaga több napig fennállhat annak ellenére, hogy a levegőben alacsony a koncentráció (különösen az autók esetében). Kifejezetten javasoljuk, hogy ne használja ebben az időben.
Hogyan működik:
A levegőt a ház hátsó részében egy ventilátor vezeti be, majd egy légszűrővel előzetesen megtisztítja, hogy kevés szennyeződés kerüljön a készülékbe. A légcsatornában lévő UV-lámpa biztosítja az első fertőtlenítést a baktériumok és baktériumok ellen. Csak ekkor a levegő söpör a hosszú élettartamú kerámia lemezeken, amelyeken keresztül az ózon képződik. A most ózonban dúsított levegő az elülső rácson keresztül áramlik ki.

Jelenlegi ára: 280 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-31 13:53 .