2020. június 29., hétfő

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Mystic Warrior kite szörf trapéz trapeze - Jelenlegi ára: 32 500 Ft


A licit tárgya: trapéz
 
Újszerű állapotban!!!
Féláron!!! új ára 199 Euro volt!!! Itt van pár hasonló linkje: KATT IDE! és KATT IDE!
A fiamnak vásároltam pár éve karácsonyra Ausztriában, mikor kint dolgoztam. Akkoriban éppen kite őrülete volt. Ami azon a nyáron még éppen kitartott : -)
Mérete M-es, 48-50-es.
Termékleírás:
- 3D kialakítású neoprén belsőrész
- 2 oldali leash akasztó gyűrű
- Kattanósínes 2. 0 gyorskioldó
- Kinetic deréktámasz
- Puha oldalélek
- Speciális trapéz kampó
A MYSTIC azon emberek márkája, akiket nem a hőmérséklet, az ég színe érdekli, hanem a jó szélre, a tökéletes hullámra, vagy a pálya indulására várnak. Akiknek csak a jó felszerelés számít.
Kiteosok és szörfösök egy csoportja, kiknek lételemük az extrémitás, mindig az erősebb szelet és nagyobb hullámokat vadászták a legzordabb időjárási viszonyok között. Felismerték, hogy a meglévő felszerelésük határt szab nekik a fejlődésben, ezért eldöntötték, változtatnak ezen és kitöltik a meglévő űrt! Kitalálták, miben lehet erősebb szélben, nagyobb hullámok között magasabbra, keményebben, gyorsabban menni.
A MYSTIC a legnagyobb európai szörf, kite és wakeboard kiegészítőket gyártó cég. Termékeikben megjeleneik a európai mérnöki munka leleményessége és nagyszerűsége. Repertoárja és minősége egyértelműen a világ piacvezető márkai közé sorolja a MYSTIC termékeket. Színes és átfogó választék mellett a képviselt értékek kedvező árszintje jellemzi termékeiket.
A MYSTIC nemcsak termékeivel bizonyít. Versenyzői között megtaláljuk a sokszoros világbajnok Björn Dunkerbeck windszörf legendát, Ruben Lenten kite ikont és nem utolsó sorban Nick Davies wakeboard fenomént is.
Az elmúlt években sikeres technikai kiegészítőik mellett megjelent a ruházati kollekciójuk, mely teljes nyári és téli repertoárt kínál pólókból, pulloverekből, boardshortokból, sapkákból egyaránt, a megszokott magas minőségi standardal és izgalmas színvilággal.  
Van sok más termékem is, (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-29 20:42 .