2020. november 26., csütörtök

MÁRIATÖVIS Silybum marianum GYÓGYNÖVÉNY MAGOK!3DB MAG - Jelenlegi ára: 300 Ft

MÁRIATÖVIS  Silybum marianum GYÓGYNÖVÉNY MAGOK! 3DB MAG
 Már évszázadok óta a májtisztítás egyik leghatásosabb gyógynövényeként tartják számon. Májvédő és májtisztító hatása orvosilag is elismert és bizonyítot
, 6-1, 7 méter magas, gyakran telepekben növő,  lágy szárú növény, vaskos szára felálló, elágazó.
Zöld leveleinek erezetét klorofillmentes levélszövet szegélyezi, ezért a levelek márványozottnak látszanak. Fészkes virágzatában bíborszínű, ritkán fehér virágai a szár csúcsán egyesével állnak, külső fészekpikkelyei erős, kemény tövisekben végződnek. Bóbitás kaszattermése tojásdad alakú.
stabilizálja és erősíti a májsejt-membránokat
semlegesíti a szabad gyököket
serkenti a májsejtek termelődését
felgyorsítja a károsodott májszövetek regenerációját
gyulladáscsökkentő hatású
segíti az ösztrogén lebontását
A máriatövis ajánlott enyhébb emésztési panaszok kezelésre, de hatásos lehet epehólyag-problémák gyógyításában is. Fogyasztása történhet a gyógynövényboltokban vagy gyógyszertárakban kapható étrend-kiegészítők illetve tea formájában is, bár ilyen fajta alkalmazása ritkább, mert hatóanyagai nehezen oldódnak ki. A máriatövist gyakran társítják más növényekkel: gyermekláncfűvel, fecskefűvel, vagy a májtisztítás folyamataiban is bizonyított benedekfűvel. A benedekfű képes felerősíteni a máriatövis hatását, így kombinációjuk a májtisztítás folyamatában még erőteljesebb.
A máriatövisnek mindezidáig semmilyen mérgező hatása vagy káros mellékhatása nem ismert.
Az aukció tárgya 3DB CSÍRAKÉPES MAG!
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 00:18 .