2021. március 29., hétfő

AXIS M3027-PVE hálózati 5 Mp Kültéri 360 °/180 ° panorámámás kilátással! - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Gyári honlaphoz, adatokhoz katt ide:
AXIS M3027-PVE hálózati kamera
Teszt: KATT IDE
Gyári Axis Companion program, beállítása, használata video:  ITTTTTTTTTTTTTTTTT
Az AXIS M3027-PVE hálózati kamera egy 5 megapixeles rögzített mini kupola, amely részletes, kiváló minőségű 360 ° vagy 180 ° panorámaképeket, osztott képet nyújt.  A vandálálló, kültéri használatra kész mini kupola felhasználható tevékenységek észlelésére, az emberek áramlásának nyomon követésére és a területkezelés javítására.  A kamera ideális beltéri vagy kültéri létesítményekhez szállodákban, benzinkutakban, butikokban, éttermekben, iskolákban és irodákban.
360 ° / 180 ° panorámakép akár 5 MP felbontásban
Kompakt, vandálálló, kültéri használatra kész kialakítás
Bemeneti / kimeneti portok külső eszközökhöz
Digitális PTZ és több nézetű streaming, dewarped nézetekkel
Fokozott kapacitás a videoelemzéshez
360 ° vagy 180 ° panoráma megfigyelés
Az AXIS M3027-PVE hálózati kamera egy 5 megapixeles rögzített mini kupola, amely részletes, kiváló minőségű 360 ° vagy 180 ° panorámaképeket nyújt.  A vandálálló, kültéri használatra kész mini kupola felhasználható tevékenységek észlelésére, az emberek áramlásának nyomon követésére és a területkezelés javítására.  A kamera ideális beltéri vagy kültéri létesítményekhez szállodákban, benzinkutakban, butikokban, éttermekben, iskolákban és irodákban.
Különböző nézetek
Az AXIS M3027-PVE különféle nézeteket kínál: 360 ° áttekintést és dewarded nézeteket, például panoráma, dupla panoráma és quad nézeteket.  A négyes nézet például akkor használható, ha a kamera egy kereszteződésen van.  A kamera emellett négy külön-külön kivágott és dewarder nézetből áll, ahol a felhasználók digitálisan elcsúsztathatják, megdönthetik és nagyíthatják az érdeklődésre számot tartó területeket.  A H. 264 és a Motion JPEG formátumban több video stream továbbítható egyszerre.
Kültéri használatra, éjjel-nappal
A mini kupola kültéri használatra kész és vandálálló, IP66, NEMA 4X és IK10 besorolásokkal rendelkezik.  Ez  a nappali / éjszakai funkció  , levehető infravörös vágott Security automatikusan kiszűri.  A szűrő eltávolításakor a kamera kihasználja a rendelkezésre álló fényforrások láthatatlan közeli infravörös fényét, hogy jó minőségű fekete-fehér videofilmet készítsen.
Könnyű és rugalmas telepítés
Az AXIS M3027-PVE falra vagy mennyezetre szerelhető.  A kamera a kézbesítésre koncentrál, ami lerövidíti a telepítési időt.  Csatlakoztatva van 2 m (6, 6 láb) hálózati kábellel, és támogatja a Power over Ethernet hálózatot (IEEE 802. 3af), amely kiküszöböli a tápkábelek szükségességét és csökkenti a telepítési költségeket.
Intelligens video- és videokezelés
Az AXIS M3027-PVE videó mozgásérzékelést és aktív szabotázs riasztást kínál.  A kamera támogatja az intelligens videoalkalmazások, például az emberek számlálásának és a hőképezésnek az AXIS kamera alkalmazásplatformon keresztüli telepítését is.  Ezenkívül a kamera beépített microSDHC kártyahelyével több napos felvételt lehet tárolni a memóriakártyán.  Ha a helyi tárolóhelyet az ingyenes AXIS Camera Companionnal együtt használják, a felhasználóknak egyszerűen megkísérelhetik a videók megtekintését és kezelését akár 16 kameráról helyenként.
Bolti ára 277 Eft !
Szóval aki ismeri az tudja aki nem annak mondom ez nem kínai piaci kamera. Axis márka a kamerák  ROLLS-ROYCE-a Komolyabb helyeken, reptereken ilyet használnak.  
Poe adaptert nem tartalmaz az ár, meglévő rendszerhez lehet rakni de ha nincs akkor tudok biztosítani.
infravetőt tudok biztosítani hozzá, akkor éjszaka is lát szépen!
Sd kártya bele és arra rögzít, szóval nem kell neki gép vagy külön rögztiző.
Mobil alkalmazással távolról élőbe nézhető + vissza is nézhető.
Keress rá, bolti ár töredékéért adóm.
Más kameráim is vannak, lehet nincs felrakva szóval ha más az elképzelgés írd meg nyugodtan megmondom mi a megfelelő neked.    


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 23:22 .