2021. május 27., csütörtök

Vadiúj ATWFS 220V-os Ózon Generátor, levegő fertőtlenítő! - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Eladó egyenesen a Csehországi exportőrtől, piaci ár alatti ATWFS 220V-os Ózon Generátor!
Ugye senkinek sem kell bemutatni, hogy a  COVID-19 időszakában életterünk tisztán tartása nagy kihívás és még kiemelkedőbb szerepet játszik a mindennapokban? Igazából szinte sosem lehetünk teljesen nyugodtak, hiszen számos szemmel nem látható szennyeződés előfordulhat a lakásunkon/autónkon/irodánkon belül.  
A termék leírása:  Az ipari minőségű, korrózióálló acél burkolatú ház előlapján, bal oldalon a rácson keresztül távozik a készülékből a létrejött ózongáz. A rács mellett a kezelőpanelen találjuk az időzítő kapcsolót. Az óramutató járásával megegyezően elfordítva állítható be a kezelés időtartama. Ezzel a készülékkel egy 60 négyzetméteres lakás fertőtlenítése végezhető el 60 perc alatt teljeskörűen. Az időztést úgy kell meghatároznunk, hogy egy 20 nm szoba teljes ózonos kezeléséhez a gépet 20 percre állítsuk, majd hagyjuk el a helyiséget. A fertőtlenítés végeztével érdemes a helyiséget 10-15 percig szellőztetni! Hordozható a készülék, körülbelül 2, 4kg súlyú.
A termék csehországi raktárban található, a szállítási idő 3-5 munkanap ( a jelenlegi helyzetben a kézbesítés csúszhat néhány napot)Számlával, 1 év feladói gyártói garanciával értékesítve.  


Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 23:59 .