2021. november 29., hétfő

Reolink RLC-822A IP kamera - beltéri és kültéri, 3840 × 2160 pixel - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

A Reolink RLC-822A egy kül- és beltéri IP kamera. A lencse felvételi szöge 94°. A berendezés képes a felvételeket MicroSD típusú memóriakártyára menteni. A Reolink RLC-822A este is készít felvételeket, tehát megszakítás nélkül működik. A kamera éjjellátásának hatótávja 30m.
Jellemzői:
    Fényképek és videofelvételek mentése memóriakártyára vagy akár
    felhőbe
    Interfész: WiFi
    94° felvételi szög
    A kamera képes érzékelni a mozgást
    Maximális éjjellátási távolsága 30m
    Kül- és beltéri használatra
    A tápellátása LAN kábel segítségével történik
    A videófelvételek formátuma: H. 265
    Ethernet csatlakozás
A kamera tápellátásáról internet-kábel (PoE) gondoskodik. A beépített WiFi modul segítségével kényelmesen csatlakoztatható a hálózathoz.
A MicroSD memóriakártya maximális adattároló kapacitása 256 GB.
Ez a modell kompatibilis a(z) Amazon Alexa és Google Assistant rendszerekkel. Android, Windows és iOS operációs rendszerrel működő okostelefonokkal is használható.
Mozgásérzékelővel is rendelkezik, amely bármilyen mozgásnál automatikusan bekapcsolja a videorögzítést. Az automatikus feljátszás a PIR szenzor jóvoltából, amely érzékeli a test hőjét sötétben is tökéletesen működik. A berendezés mikrofonnal és hangszóróval is fel van szerelve, tehát hangok rögzítéséhez és kommunikációhoz egyaránt használható. Ez a modell ráadásul SD kártyára is képes rögzíteni a felvételeket.
Tartalom:
kamera, ethernet kábel, talp fúrósablon, öntapadós figyelmeztető matrica, ethernet vízmentesítő csatlakozó, leírások (angol nyelven).
*** mielőtt bárki megkérdezi, a fotón a lezárt dobozban van az eladó termék,
a mellette lévő egy másik példány ! ***


Jelenlegi ára: 49 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-30 02:11 .