2019. december 31., kedd

Lina műköröm alapanyagok építő zselé fehér KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 950 Ft

Lina fehér építő uv zselé
 A műköröm építéséhez az egyik leggyakrabban használt anyag. A műköröm építő zselé UV fényre köt, így nincs időhöz kötve a műköröm építés. (Szemben a levegőre kötő műköröm építő porcelánnal. ) Építő zselé rugalmas és nagyon tartós. Minden esetben kérném a rendelésnél a termék pontos megnevezését és a termék kódját is megjelölni!
Lina fehér uv építő zselé
1/2 oz kiszerelésben
Termékeim között a Moonbasanails szinte összes termékét megtalálod mint kéz és körömápolás műköröm építés( gépek is) kategóriában mint a proffeszionális műszempilla építés termékeit is. A termékeket hetente kétszer van lehetőségünk személyesen átadni vagy postán való rendelés esetében teljesíteni! Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban szívesen segitünk, használattal kapcsolatosan vagy a termékkel. Termék használata röviden: Minden esteben a körmöt elő kell készíteni, Nail Prep és Bonder használata szükséges, a géllakk használatánál szükséges alap UV körömerősítő és fedő fény használata, illetve UV/LED lámpa használata, ezek mindegyike megtalálható a termékeim között!
  
Megrendelést követően automatikusan megkapod e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Ha 8. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen postával teljesítem megrendelésed!


Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2020-01-20 19:20 .