2021. szeptember 30., csütörtök

Kenneth E. Hagin: Hit, amely hegyeket mozdít - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kenneth E. Hagin: Hit, amely hegyeket mozdít
A Biblia egyik leglényegesebb állítása az, hogy minden hívő rendelkezik hittel. Ezen alapigazság ismeretében válik lehetségessé számunkra, hogy győztesek legyünk a hitéletben. Minden hívő rendelkezik az isteni hit egy bizonyos mértékével – azaz Isten hitével, amely a kezdetben megteremtette a világot.
A Hit, amely hegyeket mozdít című könyv hét olyan alapvető bibliai állítást vesz sorra a hittel kapcsolatban, melyek segítségével megváltoztathatjuk körülményeinket és a magas hegyeket is elmozdíthatjuk utunkból. Kenneth Hagin, aki nemzetközi szinten a hit tárgykörének egyik legnevesebb bibliamagyarázója, ebben a könyvében olyan kérdésekre tér ki, mint
– hogyan növekszik a hit;
– mi a különbség a fej-hit és a szív-hit között;
– miért nélkülözhetetlen a megbocsátás a hitéletben;
– miként szabadítható fel a hit;
– hogyan hozzuk működésbe a hitünket anyagi területen;
– hogyan használjuk a hitünket mások érdekében.
Ez a mű a szerző hitről szóló tanításának summáját, kivonatát tartalmazza. A könyv végére érve a Kedves Olvasó átfogó képet kap arról, hogy mit tanít Isten Igéje erről a rendkívül fontos témáról, sőt azt is megtanulhatja, hogyan kell táplálni, edzeni és fejleszteni a hitünket annak érdekében, hogy győztes, hegyeket megmozgató hittel rendelkezzünk!
a képeken látható állapotban
személyes átvétel Dunakeszin és Budapesten is, előreutalás után postázom

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-01 06:09 .