2021. szeptember 26., vasárnap

Új! Karcher KST2 / Karcher SC2 EasyFix gőztisztító padlókefével 1500W 3.2 bar (Garanciával) - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Új, bontatlan gyári csomagolásban! Ár alatt!
Számlával, garanciával!
Karcher (Kä rcher) KST 2 / SC2 EasyFix gőztisztító (Made in Germany)
Az egyszerűen és intuitívan kezelhető gőztisztító kétfokozatú gőzszabályozást kínál a felületnek és a szennyeződési foknak megfelelő gőzintenzitáshoz.
A tartozékok a készüléken praktikusan tárolhatók.
A Comfort padlótisztító fej rugalmas csuklóval gondoskodik a nagyfokú ergonómiáról és a tökéletes tisztítási eredményekről, valamint a padlótisztítófej parkolóállásáról, amelyek a gőztisztítást még kényelmessebbé teszik.
A gőztisztító teljesen vegyszermentesen tisztít, eltávolítja a háztartásban előforduló baktériumok 99, 99%-át a kemény felületekről, és univerzálisan használható.
A tartozékok széles választékával a csempék, főzőlapok, páraelszívók és még a legkisebb rések is higiénikusan tisztíthatók, valamint a legmakacsabb szennyeződések is megbízhatóan eltávolíthatók.
A Comfort padlótisztító-készlet - a hatékony lapkatechnológiának köszönhetően - kiemelkedő tisztítási eredményt ér el a háztartásokban előforduló különféle kemény padlókon.
A flexibilis csuklónak köszönhetően ergonomikus, hatékony tisztítást garantál tökéletes padlóérintkezéssel, függetlenül a felhasználó magasságától.
A biztonsági gyerekzárral ellátott gőztisztító megbízható védelemmel ellátott nem megfelelő használat esetére (gyermekvédelem).
Specifikációk:
Felfűtési idő: 6, 5 perc
Gőzerő: 40-100 gramm / perc
Gégecső hossza: 2 méter
Maximális nyomás: 3, 2 bar
Tartály űrtartalma: 1 liter
Gőzszabályozás
Tartozékok:
Padlótisztító készlet
Comfort 2 x 0, 5 m hosszabbító cső
Kézifej
Pontsugár fúvóka
Körkefe
Frottír padlótörlő
Frottírhuzat kézifejhez
Gőztömlő pisztollyal 2 m

Jelenlegi ára: 33 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-26 12:09 .